Deprecated: Required parameter $form follows optional parameter $notices in /customers/d/5/a/strandbyspejder.dk/httpd.www/wp-content/plugins/caldera-forms/classes/render/notices.php on line 40

På denne side kan du melde dig ind hos Strandbyspejderne.

Når du har sendt din indmeldelse, vil du høre fra os i løbet af nogle dage, hvor vi fortæller hvilken dato du kan møde op første gang. Vi sender dig også lidt mere information om vores forening.

Kontingentet er fastsat af vores generalforsamling og er for 2022/2023:

  • 200 kr. årligt for familiespejdere i før-skole alderen
  • 550 kr. årligt for spejdere fra 0. klasse og op

Hos Strandbyspejderne er alle ledere frivillige, hvilket vil sige at vi ikke får løn for vores arbejde, men vi synes det er sjov, udfordrende og givende at udvikle børn og unge.

Kontingentet bruges derfor:

  • til at betale for vores hytter,
  • til tilskud til de mange aktiviteter, ture og lejre som spejderne deltager i
  • til uddannelse af vores mange ledere
  • til markedsføring
  • til administration
  • til at betale for udstyr m.v.

Vi har mange ledere – vores mål er at have én voksen leder for hver 5 spejdere – da vi oplever en stor værdi for børnene med stor voksenkontakt, men også fordi det er sjovere at være frivillig leder, når man er mange om opgaverne.

Tilskud til kontingent

Hvis du er i en økonomisk situation der gør, at du ikke kan betale for dit barns kontingent, har du alligevel mulighed for at give dit barn de gode oplevelser spejder kan tilbyde.

Vi vil først anbefale dig, at tage kontakt til kommunen for at høre om de kan/vil støtte.

Hvis det ikke lykkes, så vil vi bede dig kontakte os via mail: kasserer@strandbyspejder.dk så kan vi sikkert finde en løsning, da vi har mulighed for at hjælpe dig gennem fondsmidler vi har modtaget.

Vi vil nemlig gerne have dit barn med!

Persondata politik

Når du melder dig ind giver du os samtidigt lov til at opbevare dine oplysninger. Du kan se hele beskrivelsen af vores persondatapolitik her: Persondatapolitik

Indmeldelse