Sommer aktiviteter for alle

Frederikshavn Kommune har givet foreninger, institutioner og privatpersoner, der ønsker at lave sommerferieaktiviteter for børn i alderen 6-17 år, mulighed for at gøre dette hen over sommeren 2020.

Strandbyspejderne støtter op om dette initiativ, og udbyder derfor tre arrangementer hen over sommeren. Arrangementerne er åbne for alle, uansest om man er spejder eller ej. Tilmeldingen finder du nederst på siden.

Opgavetur

Hvis du er klar på en frisk gåtur med nye venskaber og udfordringer, så er dette arrangement lige noget for dig. Vi skal ud og vandre langs Danmarks natur mod Jerup shelter. Her vil vi spise frokost sammen og derefter retur til Strandby. Under gåturen vil der være små samarbejdsopgaver og hygge. Håber vi ses til en hyggelig dag.

Hvem? Alle unge mellem 12 og 16 år er velkomne.

Hvor? Vi mødes på Spejderfarmen, Strandbyvej 95, 9970 Strandby

Hvornår? Tirsdag d. 14/7 kl. 10-16

Hvad skal jeg selv medbringe? Drikkedunk. Fornuftigt fodtøj – vi kommer til at gå 7-10 km. Tøj til at være ude i – tjek vejrudsigten. Solhat og solcreme

Byg en båd (for de mindste)

Kan du lide at være kreativ og lege med vand? Så kom og vær med til at bygge en båd ud af genbrugsmaterialer, mælkekartoner og ting fra naturen. Vi søsætter bådene i Rugholm Å, og ser hvem der har bygget den hurtigste båd. Vi ser frem til en hyggelig dag med godt samvær og nye venskaber!

Hvem? Alle børn og unge mellem 7 og 12 år er velkomne.

Hvor? Vi mødes på Spejderfarmen, Strandbyvej 95, 9970 Strandby

Hvornår? Torsdag d. 23/7 – kl. 14-17

Hvad skal jeg selv medbringe? Drikkedunk. Tøj til at være ude i (som gerne må blive lidt vådt) – tjek vejrudsigten. Solhat og solcreme

Byløb i Strandby

Vi vil gerne have dig med på et fedt løb rundt i Strandby, hvor der vil være nogle sjove konkurrencer på stranden, havnen, og i byen. Er du frisk på at møde nogle nye mennesker, og få en masse nye venner, så er dette arrangement lige noget for dig. Vi glæder os til at møde dig til en fed dag, med masser af konkurrencer og fantastiske præmier!

Hvem? Alle børn og unge mellem 9 og 14 år er velkomne.

Hvor? Vi mødes ved Metodistkirken i Strandby, Snerlevej 2, 9970 Strandby

Hvornår? Søndag d. 9/8 kl. 10:00 til 14:30

Hvad skal jeg selv medbringe? Tøj til at være ude i – tjek vejrudsigten. Drikkedunk Madpakke til frokost. Solhat og solcreme

Tilmelding

Af hensyn til smittekæde sporing i forbindelse med Covid-19 er det et krav fra kommunen at vi har navn og adresse på alle deltagere. Strandbyspejderne sletter naturligvis disse informationer igen når aktiviteten er overstået og informationen er sendt til kommunen.

Deltager

Kontakt til forældre