LPK 2018

Ohøj!

Det er med stor glæde at kunne meddele jer, at I i særdeleshed er kvalificerede til at modtage et weekendophold d. 18. – 21. maj 2018 på den gamle idylliske kro ‘Den Sorte Kutter’. Den skønne kro ligger smukt placeret i det mondæne Strandby, Nordjylland.

Samtidig er det mig en stor ære at kunne invitere jer med til tidligere lejrlæge Hubert Buhls 100 års spejderjubilæum. At have 100 års jubilæum er bestemt ikke for sjov, og derfor inviteres I til stor Gallafest søndag aften.

Reglementeret påklædning er spejdergallauniform, hvilket selvfølgelig betyder spejderuniform med alt, hvad dertil hører af kvaster, ordener, stjerner, kors, skråbånd, fløjtesnore, hatte, medaljer, knæstrømper, tørklæder mm.

For fremtiden vil I blive kontaktet på Den Sorte Kutters Facebookside, som I finder lige her: www.facebook.com/DenSorteKutter. Her skal hjemmeopgaver også sendes til. Så med et lille finurligt ‘like’ kan I følge med i, hvad der sker på kroen.

Da der skal reserveres værelser, må jeg allerhøfligst anmode om en tilbagemelding snarest på følgende mail: kirsten2402@hotmail.com. SU: 10. april 2018.

Der er mulighed for indtjekning på kroen fredag d. 18. maj fra kl. 20 af, og I bedes være tjekket ud senest mandag d. 21. maj kl. 12.

Ærbødigst

Overtjener Lemmuks

Tilmelding til LPK

Betaling (MobilePay nr. 68069)
Husk tydelig angivelse af deltagerens navn

Lidt praktiske informationer:

Dato: 18. – 21. maj 2018

Adresse: Strandbyvej 93, 9970 Strandby

Pris: 350 kroner pr. spejder.